понеділок, 27 жовтня 2014 р.

Інформаційний бібліогід «Скарбниця мудрих порад»

Книга – один з головних  засобів  навчання, розвитку та душевної насолоди. Читати систематично й осмислено дітей навчає школа, а бібліотека допомагає  залучати учнів школи до читання книжок, пропагує книгу, розвиває  художній  смак  і  самостійність суджень.  Саме з цією метою 23 жовтня 2014 року в нашій бібліотеці  було організовано  пізнавально-оглядову  екскурсію  для  учнів 5-Б класу Скадовської ЗОШ № 3.
Бібліотекарі  Мендришора Л.Г. та Озембловська С. А.  на деякий час стали справжніми гідами,  які   з задоволенням познайомили дітей  з бібліотекою: абонементами  1-4, 5-9 класів, читальною залою, кімнатою вільного доступу до Інтернет та правилами безпечної роботи з комп’ютером.





Людмила Григорівна розповіла про книжковий фонд, ознайомила з новими надходженнями та періодичними виданнями.  А  у затишній  читальній залі, на них чекала Світлана Анатоліївна з  казковою вікториною. З радісними посмішками і веселим настроєм учні давали відповіді на цікаві , а подекуди й підступні запитання.





Гомінливо було в цей день у нас.  Всіх охочих відразу записали до бібліотеки. Дітям екскурсія  дуже сподобалася, про що свідчили слова вдячності.


Запрошуємо  усіх бажаючих маленьких читачів  та їхніх батьків до нашої бібліотеки, де кожен знайде для себе потрібну інформацію.

Немає коментарів:

Дописати коментар