четвер, 30 травня 2013 р.

Свято у "Надії"

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та надії.
30 травня  бібліотека разом з Скадовським районним центром соціальної  служби  для сімї, дітей та молоді та Скадовським управлінням праці та соціального захисту населення  побували у Скадовському районному    центрі соціальної реабілітації дітей інвалідів «Надія» та привітали їх  зі святом.  Діти отримали  подарунки та лялькову виставу «У казковому лісі».



              Всі запрошені  мали змогу оцінити творчі здібності дітей – вони танцювали, співали, а ще представили виставку робіт, зроблених власними руками.







Від усього серця бажаємо усім  юним громадянам, батькам, хто не байдужий до дітей та їхніх проблем, міцного здоров'я, щастя добробуту, здійснення задумів та мрій.

четвер, 23 травня 2013 р.

«ПрофіСтарт»: завершився перший рік роботи


Завершився перший рік роботи інноваційного проекту із профорієнтації  шкільної молоді «ПрофіСтарт: юні обирають майбутнє» на 2012-2015 роки. За цей рік багато було зроблено  нашою командою.



Був старт у проекті. Були зустрічі з представниками різних професій , проводилися тренінги, вчилися тонкощам письма, фотографування, зйомки,  а ще й акторської майстерності. Дуже приємно що з 20 команд районів – учасниць, ми потрапили у сімку найактивніших та найоригінальніших команд і 22 травня взяли участь у фінальному регіональному заході який відбувався  у Херсонському обласному академічному музично-драматичному театрі ім.М.Куліша. 



Команда  гідно представила ТОП-5 професій нашого району і була нагороджена цінним подарунком який отримали від голови районної державної адміністрації  Устинова Єгора Олександровича та директора районного центру зайнятості Небрат Євгенії Володимирівни, а від Херсонського центру зайнятості приємним подарунком для всіх команд – учасниць  - поїздка до «Зелених хуторів Таврії».



середу, 8 травня 2013 р.

Слухаємо голос ветерана


9 Травня - день пам'яті і скорботи.  Це особливий день  для ветеранів і учасників,  які пройшли всі жахіття війни. Минають роки, відлітають у вічність усе далі й далі  грізні роки Великої Вітчизняної війни.  Але ніколи не згасне пам'ять про тих, хто поліг у боях, хто віддав своє життя для нашого щастя.  З метою популяризації літератури про Велику Вітчизняну війну у бібліотеці оформлено виставку-перегляд  « Наш край в роки війни»

7 травня в рамках акції «Слухаємо голос ветерана» , присвяченої  відзначенню 68-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні, у бібліотеці відбулася зустріч учнів 4-х класів Скадовської гімназії з учасницею ВВв Тоцькою Тамарою Євгенівною,  яка  поділилася з учнями своїми спогадами про війну та закликала  їх краще навчатися, здобувати освіту, яка їм неодмінно знадобиться в житті .

Діти уважно слухали розповідь Тамари Євгенівни, задавали питання, а на останок подякували і привітали віршами та квітами, бажаючи міцного здоров’я.


Тож давайте не забувати про наших захисників і згадувати їх не тільки 9 Травня, а й кожен день, дякуючи їм за мирне небо, за щасливі родини, за наше життя.