четвер, 23 травня 2013 р.

«ПрофіСтарт»: завершився перший рік роботи


Завершився перший рік роботи інноваційного проекту із профорієнтації  шкільної молоді «ПрофіСтарт: юні обирають майбутнє» на 2012-2015 роки. За цей рік багато було зроблено  нашою командою.



Був старт у проекті. Були зустрічі з представниками різних професій , проводилися тренінги, вчилися тонкощам письма, фотографування, зйомки,  а ще й акторської майстерності. Дуже приємно що з 20 команд районів – учасниць, ми потрапили у сімку найактивніших та найоригінальніших команд і 22 травня взяли участь у фінальному регіональному заході який відбувався  у Херсонському обласному академічному музично-драматичному театрі ім.М.Куліша. 



Команда  гідно представила ТОП-5 професій нашого району і була нагороджена цінним подарунком який отримали від голови районної державної адміністрації  Устинова Єгора Олександровича та директора районного центру зайнятості Небрат Євгенії Володимирівни, а від Херсонського центру зайнятості приємним подарунком для всіх команд – учасниць  - поїздка до «Зелених хуторів Таврії».



Немає коментарів:

Дописати коментар