пʼятницю, 18 жовтня 2013 р.

Незабутні враження з Луганська.

На початку жовтня 2013 року в Луганську відбувся Форум молодих бібліотекарів "Книга. Молодь. Інтелект". Темою цьогорічного Форуму, вже шостого за рахунком, були "Технології професійного успіху молодого бібліотекаря у роботі з громадою".





Скадовську бібліотеку для дітей  на цьому заході по-справжньому всеукраїнського масштабу представляла бібліотекар читальної зали Озембловська С. А. Це дуже важлива подія для нас, та навіть для всього нашого району , адже бібліотека вперше бере участь  у проектах такого рівня.
Дуже приємно вразила гостинність Луганщини! До зустрічі гостей форуму господарі  підготувалися дуже ретельно. Як приємно, що з початку форуму панувала гостинна та дружня атмосфера. Молоді бібліотекарі на три дні відчули себе найбажанішими гостями у зовсім, здавалося б, чужому місті.
На учасників чекала безліч доповідей, презентацій та творчих майстерень. Кожен  наступний їх виступ давав нам все більше впевненості в собі, в своїх силах. Молоді бібліотекарі – учасники форуму намагалися «не пасти задніх». На другий день, на ярмарку успішних інноваційних проектів, намагалися показати вищий пілотаж у бібліотечній справі.





Нашою бібліотекою успішно представлено роботу літнього читання  «Читаємо. Відпочиваємо. Творимо». Переконані, що досвід виступу перед такою професійною аудиторією дасть нам  натхнення до впровадження нових ідей у нашій бібліотеці.




Підбиваючи підсумки, учасники форуму дійшли спільного висновку, що творчість – головна ознака  роботи бібліотекаря. Ми рушимо стереотипи, креативно мислимо й будуємо бібліотечне майбутнє. Чим більше креативних ідей – тим цікавіше.




Немає коментарів:

Дописати коментар