понеділок, 3 червня 2013 р.

Початок літніх розваг у бібліотеці

До Дня захисту дітей у бібліотеці для дітей стартувала літня програма «Читаємо. Відпочиваємо. Творимо». Початок літа та канікул ознаменувався цікавим, веселим дійством, у якому взяли участь учні 1-х класів Скадовської гімназії.

Діти подорожували у круїзі книжковим морем, де відвідали різноманітні пристані.                                    
Відкривала дійство перша пристань – «Книжкова галявина», де діти відгадували загадки, складали казку, вивчали кричалки.


Друга пристань називалася «Грай та пізнавай». У ній діти мали змогу погратися у рухливі ігри, з іграшками і подивитися пізнавальні та повчальні мультфільми. 


Третя пристань - «Зробимо самі своїми руками». Учні захоплено робили кораблики з паперу. Дві команди змагалися, хто першим зробить корабель, який отримавши гарну назву, вирушить  у велике плавання. З великою цікавістю діти чекали завдання з наступної пристані «Бухта митців». Завдання були розраховані на творчих дітей, які вміють малювати, фантазувати та креативно мислити.


Завершаючим акордом веселого та пізнавального дійства було змагання капітанів команд, які натхненно надували вітрила своїм кораблям за допомогою мильних бульбашок.


Запрошуємо всіх, хто бажає цікаво і змістовно провести канікули, завітати до нашої бібліотеки та взяти участь у нашому проекті.

Немає коментарів:

Дописати коментар