понеділок, 4 лютого 2013 р.

Зустріч з казкою



Казка – це уособлення мудрості та духовності народу. Розказати дитині казку - найпростіший спосіб ознайомити її з складними поняттями нашого буття. Казки багатогранні та різноманітні, і їх можливості вражають. Казка може закласти в дитині зерна духовних цінностей, застерегти її від небезпек, навчити корисних звичок, розвити уяву та багато-багато іншого.
4 лютого до бібліотеки для дітей завітали дітлахи дитячого садка «Дзвіночок» на традиційну  «Зустріч з казкою», де діти мали змогу послухати казку ,познайомитися з головними героями казок, розповісти про казки, які вони знають.


Бо саме казки демонструють малим читачам правила і приклади поведінки, дають їм базові знання про культурне середовище, в якому вони зростають, пробуджують у дітей уяву. Ототожнюючи себе з героями казок, діти переживають нові пригоди та емоції, а найголовніше – ці казки приносять їм чимало радості.






Завдяки  таким зустрічам діти входять в чарівний світ літератури. Кожна дитина отримала свою казку, яку вона буде читати вдома разом з батьками.



Немає коментарів:

Дописати коментар